Energetikai tanúsítvány
Gyöngyös - Hatvan
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY AZ ENERGETIKAI BESOROLÁSRÓL ÁRAK ADMINISZTRATÍV TUDNIVALÓK KAPCSOLAT, MEGRENDELÉS

Az internetes oldal használatának feltételei

A tanusitvany-gyongyos-hatvan.hu oldalt használni, megtekinteni csak az alábbiakban megfogalmazott feltételek tudomásul vételével és elfogadásával lehetséges. Amennyiben az alábbiakban leírtak bármely részével nem ért egyet, kérjük, ne használja az oldalt!

A honlap üzemeltetője mindent megtesz a legpontosabb tartalom szolgáltatásáért, azonban nem vállal semmilyen felelősséget azért a kárért, hátrányért, ami a tartalom felhasználásából keletkezhet. A feltüntetett információk és tartalmak a teljesség igénye nélkül, pusztán tájékoztató jelleggel szolgálnak. Az adásvételi folyamat jogszerű végrehajtása a szerződő felek felelőssége, ezért kérjük a látogatót, hogy honlapunk helyett a hatályos jogszabályokból tájékozódjon. Jogi tanácsot csak ügyvéd adhat.

Az árváltoztatás és egyedi árképzés jogát fenntartjuk. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek. Bizonyos tanúsítási munkákat mérnök partnereink végeznek, de természetesen a honlapon szereplő feltételek betartása mellett.

Tiszteletben tartjuk a látogatók, ügyfelek személyes adatainak védelmét. Munkánk jellegéből fakadóan részletesen rögzítenünk kell az ügyfél adatokat, azonban Ön bármikor kérheti ezek törlését vagy korlátozott felhasználását.

A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, így bármely részének, egészének felhasználása csak a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele merült fel a leírtakkal kapcsolatban, várjuk érdeklődését telefonon vagy e-mailben.