Energetikai tanúsítvány
Gyöngyös - Hatvan
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY AZ ENERGETIKAI BESOROLÁSRÓL ÁRAK ADMINISZTRATÍV TUDNIVALÓK KAPCSOLAT, MEGRENDELÉS

Energetikai tanúsítvány ingatlan eladáshoz

Energetikai tanúsítványokat készítünk lakásokra, családi házakra és egyéb ingatlanokra Gyöngyösön és Hatvanban!

Milyen lakásra / ingatlanra szeretne tanúsítványt?

családi házakra panel lakásokra társasházi lakásokra
rendelés

Mikor nincs szükség tanúsítványra?

Többféle ingatlan típus és jellemző esetében nem kötelező az elkészíttetése. Mindenképp érdemes megtekintenie a kivételek listáját.

Az energiatanúsítvány elkészítésének menete

  1. 1.

    Helyszíni szemle: ha megrendelte tőlünk a tanúsítványt, előre egyeztetett időpontban elvégezzük az ingatlan műszaki és építészeti felmérését. Ez az alapterülettől függően 30-45 percet vesz igénybe.

  2. 2.

    Számítás, tanúsítás, hitelesítés: A felmért alaprajzok és épületszerkezetek alapján elkészítjük a számításokat egy erre szolgáló számítógépes programmal. Leterheltségünktől függően a felméréstől számított 2-4 munkanap alatt készül el a tanúsítvány, ennek időpontját a helyszínen leegyeztetjük Önnel. A tanúsítványt feltöltjük az építésügyi nyilvántartásba, ahol létrejön a digitális e-tanúsítvány egy automatikusan generált azonosító kóddal, amit az adásvételi szerződésben szerepeltetni kell.

  3. 3.

    A dokumentum postázása/átadása a megrendelőnek: a megbeszélt határidőre az energiatanúsítványt papíron és digitálisan is eljuttatjuk Önhöz.

Garantált színvonalú szolgáltatás

a tanúsítvány készítésre garanciát vállalunk

Pénzvisszafizetési garanciát adunk a szolgáltatásunkra. Ha bármilyen szempontból elégedetlen volt munkánkkal, a dokumentum kézhezvételét követő egy héten belül, a számla és tanúsítványok ellenében visszatérítjük a teljes díjat. Ez esetben a tanúsítványt töröltetjük az építésügyi adatbázisból, így lehetősége nyílik mással elkészíttetni azt.

Hol végezzük a tanúsítást?

Elsősorban Heves megye déli részén végezzük a tanúsítási munkákat, ha valamely távolabb eső településen található az ingatlanja, várjuk érdeklődését telefonon.

Gyöngyös

Gyöngyös a működési területünk központja, a városban és körzetében bármilyen ingatlan minősítését tudjuk vállalni. A jelentős családi házas övezetek mellett a városnak több paneles építésű lakótelepe is van, mint pl. a Pesti úti lakótelep, Mátrai úti lakótelep és a 80-as lakótelep - ezeken a területeken is rendszeresen dolgozunk. Közeli jelentősebb falvak, ahol gyakran járunk: Gyöngyöshalász, Karácsond, Mátrafüred, Ecséd, Gyöngyössolymos. Árlista itt »

Hatvan

Hatvanba heti több alkalommal járunk ki szakérteni az ingatlanokat, kiszállási díj nincs, az itteni munkákat alapáron tudjuk vállalni, ezeket megtekintheti az árak menüpontban. A közeli fontosabb községek, ahonnan várjuk megkeresését: Bag, Tura, Aszód, Hort.